Oldalunk cookie-kat (sütiket) használ a maximális felhasználói élmény biztosításához. Ha folytatja az oldal használatát, feltételezzük, hogy elfogadja ezt a tényt.

Távolság Budapesttől Távolság kiválasztott helyről 243 km
Vezetési idő 2ó 31p
Online foglalással elérhető legjobb árajánlat. Kedvezményes reptéri parkolás tudjon meg többet

Bécsi repülőtér - Ingyenes parkolás

Ingyenes parkolókártya maximum 15 napos – CSAK abban az esetben ha a megvásárolt utazás teljes összege meghaladja az 500.000 Ft-t!

Amennyiben minimum 500.000 Ft értékben foglal nálunk utazást, 8 vagy 15 napos bécsi parkolókártyával jutalmazzuk. Így 64 – 86 eurót takaríthat meg.

Az ingyenes parkolás feltételei:

  • A megrendelés minimum 500.000 Ft értékű
  • Az indulás legalább 10 munkanapon belül van a megrendelés megerősítésétől számítva
  • A megrendelést 2019 december 31.- ig tartó időszakban kell megvalósítani

A Mazur Parkplatz parkoló kb. 3 km- re található a reptértől. A repülőtér és a parkoló között reptéri autóbusz (Airport Shuttle) ingázik oda-vissza. Naponta 24 órán át, 15 - 20 percenként közlekedik, ez mellett teljesen ingyenes.

Mazur Parkplatz parkolás:https://www.mazur-parken.at/hu

a repülőtér hivatalos honlapja 
  • Repülőtérről
  • Megközelítés

A bécsi repülőtér Ausztria legnagyobb reptere, Bécstől 18 km-re Pozsonytól pedig 40 km- re található. Katonai bázisreptérnek épült 1938 - ban. 1944 - ben a Brit hatóság alá került. Manapság 2 leszállópályával és 3 terminállal rendelkezik. Bécsből az Austrian Airlines, Niki, easyJet és az Eurowings is indít járatokat.

A bécsi repülőtérre az M1-es autópályán haladva juthatunk el. A repülőtér még Bécs előtt található tehát nem kell bemenni Bécs városába. A bécsi repülőtér az A4-es autópálya mellett található. Autopálya kijárat: 13 Flughafen. A magyaron kívül az osztrák szakaszra is szükséges autópálya-matrica, ez azonban a magyarországi benzinkutaknál is megvásárolható. Pozsonyból a repülőteret az A6 (Nord-Ostautobahn) és az A4 (Ostautobahn) autópályán érheti el, ami közvetlenül a Bécsi Repülőtérhez vezet. A menetidő Győrből kb. 1 óra, Budapestről 2-2,5 óra. Az útvonalat itt megtervezheti: https://utazas-nyaralas.info/utvonaltervezo.html

Elhelyezkedés és távolság:

A bécsi nemzetközi repülőtér 16 km-re, délkeletre található Bécs városközpontjától.

GPS koordináták:

Repülőtér: N 48°7'29''E 16°33'27''

Cím:
Flughafen Wien
Einfahrtsstraße
Wien-Flughafen 1300

 

Vonattal:

Vonattal csak átszállással közelíthető meg a reptér, ugyanis a Magyarországról induló vonatok nem állnak meg a repülőtéren, csak a Bécsi Főpályaudvaron, ahol át kell szállni a reptérre induló vonatra. Gyorsvasúttal (Schnellbahn S7) utazhatunk Bécs és a bécsi Repülőtér között, 16 perc alatt, egy irányba 4,10 EUR áron jutunk el a reptérre napközben.

Busszal:

A Volánbusz, a Flixbusz és a RegioJet járatai kb. 1 óránként közlekednek Budapest-Népliget és a Bécs-Schwechat repülőtér között. A menetidő 2,5-3 óra. A felnőtt menetjegy ára 3900 forinttól indul.

Taxival:

A taxiállomás a terminál kijáratánál van. A városközpontba való utazás körülbelül 20-30 percet vesz igénybe. Taxi elérhetősége: Airport Driver, +43-1-22822

Miért válassza az Airstopot