Oldalunk cookie-kat (sütiket) használ a maximális felhasználói élmény biztosításához. Ha folytatja az oldal használatát, feltételezzük, hogy elfogadja ezt a tényt.

ITT

Az ITT Reisen több mint 20 évvel ezelőtt, a németországi Düsseldorfban alapították. Legfőképp Törökországba szervez utakat. Az üdülőhelyekben saját ügynökségei vannak, ahol a gondosan kiképzett alkalmazottai gondoskodnak arról, hogy minden ügyfél tökéletesen elégedett legyen a helyszínen. Az ITT Reisen kiváló árakkal és első osztályú szolgáltatással szolgál.

Az elmúlt években az ITT kibővítette a Törökországba szóló kínálatát az egész világba. Az ITT - vel elutazhat egy röpke hétvégi bevásárlásra Párizsba, úszhat a karibi térségben, sznorkelezhet a Vörös-tengerben vagy akár sétálhat a lélegzetelállító New York utcáin. Az ITT Wellness széles körű gyógyfürdő utakat kínál a kikapcsolódásra vágyó ügyfeleinek. 

Az ITT kínálatában megtalálja a First Minute ajánlatokat, nagyon kedvező áron. Természetesen a last minute utakat is megtalálja náluk. 

ITT GmbH
Oststrasse 115
DE-40210 Düsseldorf
Tel.:+49 (0)211- 386 90 - 400
E-Mail: service@sunitt.de


Előző Következő