Oldalunk cookie-kat (sütiket) használ a maximális felhasználói élmény biztosításához. Ha folytatja az oldal használatát, feltételezzük, hogy elfogadja ezt a tényt.

Gulet Touristik

Gulet Touristik
Heiligenstädter Str. 31
Wien AT1190
Tel.: +43 50 884 404
E-Mail: info@tui.at

A Gulet az 1996-os alapítása óta az első számú cég az osztrák piacon. A TUI, a világ egyik legnagyobb utazásszervező, tulajdona. A vállalat mottója a "vörös-fehér-vörös nyaralás", és ez azt sugallja, hogy elsősorban az Ausztrián belüli utazásokra összpontosítanak. Természetesen más desztinációk is megtalalálhatók ajánlatai között, ugyanúgy szakterületük a Mediterrán térség. Egzotikusabb uticélok közül is választhat, például Mauritius, Thaiföld vagy a Maldív-szigetek.

Amennyiben közvetlenül az év elején foglalja le nyaralását, akkor lehetősége van a kedvezményes First Minute ajánlatok megvásárlására. A legjobb nyaralást fogják Önnek összeállítani a TUI összes márkájából, mint például a TUI Deutschland, 1-2-FLY, XTUI, Airtours és az X-1-2-FLY.

A TUI tulajdonában több mint 300 szálloda van, amelyek több mint 210 000 ággyal rendelkeznek világszerte több mint 30 országban. Hozzá tartoznak a  a TUI Blue, a Robinson Hotels és az RIU Hotels szállodaláncok is. Különböző légitársaság és 14 óceánjáró birtokosa is, többek között a TUI Cruises és a Thompson Reisen.

Elsősorban a first minute ajánlatokra összpontosítanak, de a 1-2-Fly és a Discount Travel leányvállalatai last minute nyaralásokat is kínálnak.

 


Előző Következő