Oldalunk cookie-kat (sütiket) használ a maximális felhasználói élmény biztosításához. Ha folytatja az oldal használatát, feltételezzük, hogy elfogadja ezt a tényt.

TOP CLUB OKLEVELET VEHETTÜNK ÁT 2019-BEN

A Holiday Extras cég, amely parkolási lehetőségek biztosításával, valamint repülőtéri várótermek és a parkolóval rendelkező szállodák biztosításával foglalkozik, a TOP CLUB 2019 díjat adta nekünk kivételes értékesítési munkánkért, és kijelölt értékesítési szakértőnek.

Nagyon örülünk ennek az értékelésnek és a szép együttműködésnek. A Holiday Extras céggel már régóta dolgozunk együtt, és bátran állíthatjuk, hogy nincsenek jobb reptéri parkolási szakemberek, mint ők.

Nagyra értékeljük azt a tényt, hogy egy ilyen nagy cég szakértőnek minősített minket termékeik értékesítésében. 

A társaság parkolási és egyéb szolgáltatásokat szervez európai, elsősorban német városokban. A repülőterek a parkoló közelében helyezkednek el, és természetesen a transzfer is rendezve van az utasok maximális kényelme érdekében. Szeretnénk köszönetet mondani a Holiday Extras cégnek ezért a díjért, és várakozással tekintünk a további hosszú és elégedett együttműködés elé.